Monday, 6 April 2015

EASTER IN SWEDEN



No whippers, bad perfumes cold water this year. Instead of that the Easter hare came and left some chocolate eggs for me and the other "kids" in the house. No smoked pork, potato salad, horseradish and kofola but salmon, herring, shrimp salad, lamb, eggs with Kalles (so called Swedish caviar in a tube) and  we cannot forget påskmust.
......
Tento rok žiadni šibači, studená voda a zlé voňavky. Namiesto toho prišiel veľkonočný zajac s čokoladovými vajíčkami. Žiadne údené, zemiakový šalaát a chren, ale losos, sleď, krevetový šalát, jahňa a vajíčka s Kalles (tzv. švédsky kaviár v tube) a nemôžeme zabudnúť na påskmust (nápoj na stýl našej kofoly).



 barbecuing sausages in the garden// opekáme párky v záhrade

 sporting grill  fashion collection SS 2015/grilovacia kolekcia jar/leto 2015
 the cuts on my sausage became the subject of discussion//zárezy na mojej párke sa stali predmetom diskusie
 the Easter hare (not bunny) brought me and Mikael loads of candies// veľkonočný zajac nám doniesol čokoládovú nádielku





 photo credits to our best photographer Joakim

idyllic place where Mikael used to live as a little boy// idylické miesto, kde Mikael býval ako malý chlapec
 and this was their summer cottage// a toto bola ich letná chatka
 Mr. Sausage Dog/ Pán Klobáska
 my sweet happy boy// šťastný Mikael



my love-love
 brothers/ bratia



No comments:

Post a Comment